Rosanne Janssen domineert in Euregio Sentower Park

Rosanne Janssen domineert in Euregio Sentower Park

Rosanne Janssen schitterde tijdens het Euregio in het Sentower Park. De amazone nam de winst in de 1m30 hoge hoofdrubriek en werd tweede in de 1m20 hoge rubriek.

In het zadel van Janeiro UHL had Rosanne Janssen niet meer dan 70.36 seconden nodig om in het 1m30 hoge parcours naar de overwinning te rijden. De Belgische Paulien Schepers kwam met Corriere 3  (v. Corrado 1) het dichtst in de buurt. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 73.75 seconden. Thijs Machielsen en I am palve (v. Eldorado Van De Zeshoek TN) namen de derde podiumplek voor hun rekening in een tijd van 77.55 seconden.

Geertje Van Aarlen wist als laatste combinatie foutloos te blijven en werd vierde met Nikki. De snelste combinatie met één springfout was Jan Willem Schaap met Lfalke (v. Harley VDL) en werden vijfde.

1m20

Rosanne Janssen kon opnieuw een plek op het podium bemachtigen en reed naar een tweede plaats met Larizona (v. Eldorado van de Zeshoek TN). De derde plaats was voor Juultje Smits met Nairobie van d'Hoeve en Anique Selten werd vierde met Pozzovivo van 't verahof (v. Corydon van t&l).

De Belgische Quirijn Bonhomme reed naar de overwinning met Kick Star CL (v. Global Express)

Pony's

Nederland was sterk vertegenwoordigd, in de 1m pony rubriek wist June Ter Meulen met Twister naar de overwinning te rijden in een tijd van 52,11 secondenNanna Adams werd derde met Fleur en was ruim 3 seconden trager dan de Belgische Witse Geysen met Vasco van de groenheuvel. Fela Smits vervolledigde de top vijf met Khennedy Kassanova.


Bekijk hier de resultaten