Rosanne Janssen domineert in Deurne!

Rosanne Janssen domineert in Deurne!

Afgelopen weekend stond de nationale springsport centraal bij het Green Valley Estate in Deurne. In de 1.30/1.35m hoofdrubriek op zondag domineerde Rosanne Janssen de eindranking.

Rosanne Janssen liet geen ruimte voor de concurrentie op zondag. In de 1.30m/1.35m hoofdrubriek op tijd sprong de amazone met Janeiro VHL (Connor) naar de winst. Janssen schreef ook de tweede plaats op naam met de 12-jarige Zangersheide-merrie, Carpe Diem K Z (Caleandro). De top drie van deze rubriek werd afgewerkt door Nella Bijlsma met Karfield (Arezzo) onder het zadel.

Eerder won Abdulrahman Alfuzae de 1.35m progressief op zaterdag. De ruiter uit Kuwait won met Monique Van den Broek haar voormalige 12-jarige Gijsbrand. Shaker Alkazemi en Chunami du Biolay (Galopin du Biolay) volgden voor Hilde Woudstra en Ilamine de Thurin (Dakar VDL).

Mandy Grootegoed hield de concurrentie achter zich in de 1.30m progressief. In het zadel van de 12-jarige Massiro belef de amazone, Rosanne Janssen met Janeiro vHL (Connor) voor. Nella Bijlsma vervolledigde in deze rubriek de top drie met de achtjarige Karfield (Arezzo).