Rome Gladiators winnen GCL Miami

Rome Gladiators winnen GCL Miami

Het werd een spannende strijd in de Global Champions League van Miami! Laura Kraut, Michael Duffy en Lorenzo de Luca wonnen uiteindelijk de 2de Global Champions League van het seizoen.

De League werd gewonnen door de Rome Gladiators. Aan de start voor dit team kwamen Laura Kraut met Bisquetta (Bisquet Balou C vd Mispelaere), Lorenzo de Luca (Cappuccino 194, v. Comme Il Faut) en Michael Duffy met Claptonn Mouche (Conrad). De Luca zadelde ook Denver de Talma (Vigo Cece) op. 

"Kijk gewoon even naar deze setting, dit is gewoon fantastisch," reageert De Luca na afloop. "Iedereen is tevreden om hier te kunnen aan de start komen. Om dan nog eens te winnen, dat is gewoon super!"

Thibeau Spits en Impress-K van 't Kattenheye Z (Indoktro K Van 't Kattenheye) vormden samen met Fernando Martinez Sommer en Lady van de Haarterhoeve (Casall) een team voor de Prague Lions.

Stockholm Hearts volgt op het podium. Voor Stockholm Hearts kwamen in de eerste ronde, Jessica Springsteen met Naomi van het Keizershof (Cardento) en Nicola Philippaerts met H&M Luna van 't Ruytershof Z (Levisto Z) aan de start. In de tweede ronde zadelde Philippaerts Derby de Riverland (Kannan) op en werd het team foutloos vertegenwoordigd door Malin Baryard-Johnsson met H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof).