Rogier Linssen schrijft Gold 1.40m op naam, Nederland top in Oliva

Rogier Linssen schrijft Gold 1.40m op naam, Nederland top in Oliva
De Gold-rubriek over 1.40m in Oliva was vrij rijkelijk gevuld en werd zelfs verdeeld over twee reeksen. Rogier Linssen sprong naar het goud in de ene reeks terwijl drie andere landgenoten de eer hoog hielden in de andere reeks. 

Linssen nam vol overtuiging de winst in handen nadat hij een kleine drie seconden voorsprong nam op de concurrentie en die niet meer loste. Het goud ging mee naar Nederland met Dancing Nini Z (v. Davidoff BB). Verder was het podium gevuld met nog twee Franse combinaties. Emma Astier werd tweede met Caroline du Vallet (v. Conrad) gevolgd door du Valon (v. Kannan) en Margaux Rocuet op drie.

Binnen diezelfde uitslag noteren we nog een zesde plaats voor Roosje Brouwer op Icen (v. Iceman de Muze). Brouwer moest haar opsplitsen want in de andere reeks sprong de amazone naar de tiende plaats met Jacky Lanta (v. Warrant). 

Brouwer moest Anouk de Ruijter voor haar dulden met Jones (v. Kannan) op negen. Voor Doron Kuipers was er een dertiende plaats Diacco-Blue (v. Diarado).

Uitslag Gold 1.40m Reeks 1
Uitslag Gold 1.40m Reeks 2

Voor Brouwer was er nog een vierde plaats in de rubriek voor zevenjarige paarden in het zadel van Kazelli VDL (v. Arezzo VDL). In de top drie kwam Christopher Smith op één met Messarado Blue gevolgd door landgenoot James Smith op twee met Wicked's Vancouver. De derde plaats ging naar België met Bart Clarys en Iris-K van't Kattenheye Z (v. Indoctro van't Kattenheye Z). 

Uitslag 7YO