Rixt van der Horst naar derde overwinning in Doha

Rixt van der Horst naar derde overwinning in Doha

In Doha werden er vandaag naast verschillende rubrieken van de CDI5* competitie ook verschillende rubrieken voor de para-ruiters verreden. In graad IV won de Braziliaan Rodolpho Riskalla voor de derde dag op rij. Hij reed Don Henrico (v. Don Frederico) naar een totaalscore van 81,075% 

De rest van de top drie ging volledig naar Nederlandse amazones. Lotte Krijnsen rekende op Rosenstolz (v. Rotspon) om naar een totaalscore van 75,500%. Neel Schakel en Edison (v. Vivaldi) namen de derde plaats mee naar huis. Zij reden naar een score van 74,083%. 

Bernd Brugger (Bellagio 4) en Tessa Baaijens-Van De Vrie (Happy Grace) vervolledigden de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten

Graad II 

In Graad II ging de overwinning naar Pepo Puch. In het zadel van Sailor's Blue (v. Swarovski) reed hij overtuigend naar de eerste plaats met een totaalscore van 78,789%. Annemarieke Nobel en Doo Schufro (v. Doolittle) eindigden op de tweede plaats.

Klik hier voor de resultaten

Graad III

Rixt van der Horst won voor de derde dag op rij. Zij reed Findsley NOP (v. Bellissimo) naar de overwinning. Het duo werd door de jury unaniem als winnaar aangeduid met een totaalscore van 80,678%. Maud de Reu en Webron NOP (v. Sir Sinclair) namen de tweede plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten