Remco Been zegeviert in Medium Tour Jumping de Achterhoek

Remco Been zegeviert in Medium Tour Jumping de Achterhoek

Op Jumping de Achterhoek is het Remco Been die zegeviert in het CSI2* 1m40. In deze Medium Tour kon hij rekenen op de Zangersheide goedgekeurde hengst Balou van het Molenhof Z (Berlin) met wie hij een tijd noteerde van 52.53 seconden.

Quick results:

1. Remco Been - Balou van het Molenhof Z

2. Lars Kersten - Kaddee van de Knuffel

3. Tim Rieskamp - Goedeking - Special Envoy

Been bleef er zo voor op Lars Kersten die in het zadel van de BWP-er Kaddee van de Knuffel (Cassini II) een tijd wist te noteren van 54.48 seconden. De Duitser Tim Rieskamp - Goedeking verstoorde daarna het Nederlandse feestje door zijn Special Envoy (Spartacus TN) naar de derde plaats te sturen met 55.32 seconden. 

Het is dan Doron Kuipers die de vierde plaats voor rekening nam met Centolina RB en we zien Mel Thijssen terug op de vijfde plaats met Gaudi. 

Small Tour

In de Small Tour over een hoogte van 1m35 wist de Duitser Lars Volmer zich te meten met Lennard de Boer. Beide ruiters noteerden er een tijd van 25.97 seconden en deelden zo de overwinning. De Boer kon daarbij rekenen op Hercules (Spartacus TN), terwijl Volmer zijn Cornetta 33 (Cornet's Prinz) zadelde. Op drie zien we de Haaksbergernaar Steven Veldhuis in het zadel van Grandia's Elima (Spartacus TN) die hij rondstuurde in 26.52 seconden. Lars Kersten en La Belle werden in deze rubriek nog vierde. 

Resultaten