Ralph Slaats is sterkhouder tijdens Pro Tour Peelbergen

Ralph Slaats is sterkhouder tijdens Pro Tour Peelbergen

Er is geen "schande" in topnamen als Christian Ahlmann voor je te dulden. Op donderdag werd de aftrap gegeven voor de Pro Tour van Peelbergen Equestrian Center. In de 1.40m hoofdrubriek sprong Ralph Slaats als beste Nederlander in de prijzen met Il Divo SW.

In de 1.40m hoofdrubriek sprong Christian Ahlmann met de 10-jarige Daggi. Het paar tekende vorige maand nog voor de tweede plaats in de Grote Prijs van KRonenberg. In deze 1.40m hoofdrubriek bleef het duo nipt voor op Adir Dias De Abreu met de Casall-merrie, Casarinta Blue PS. Op de derde plaats volgde Elisa Strubbe in het zadel van de 10-jarige Ona van 't Veldeken (Dieu Merci van T&L).

Het duo verwees zo Filippa Enmark met BWP-ruin, King Kong van 't Valissenhof (Fantomas de Muze) naar de vierde plaats. Voor eigen publiek vervolledigde Ralph Slaats de top vijf in het zadel van Il Divo SW (Quintago). In de prijzen sprong ook Stijn Timmerman naar de achtste plaats. Timmerman plaatste zich met de 8-jarige Cornethagos PS (Cornet du Lys).

Nederlanders domineren 1.20m!

De eindzege van de 1.20m proef kleurde Belgisch. Axelle Druyts-Hens loodste haar eigen gefokte, Lexi de Nuit Z (LE Blue Diamond Van 't Ruytershof) naar de winst. Gabriel Coumans volgde met Kinky Moose VLS (Emerald) voor Johan Worst en Gomera (Cantos).

Alle uitslagen