Raijmakers en Kersten zorgen voor nieuwe Nederlandse overwinningen in Sentower Park

Raijmakers en Kersten zorgen voor nieuwe Nederlandse overwinningen in Sentower Park

In Sentower Park wordt er nog steeds druk op twee pistes gesprongen. Zonet werd de finale voor 6-jarige paarden verreden en de overwinning ging naar Gaj Riossa. Hij kon in het zadel van Sensation Z (v. Starpower) een foutloze ronde springen in 40,58 seconden. 

Henry Vaske en Come Home Safe (v. Cellestial) namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 41,23 seconden. Jill Smits zorgde voor de beste Belgische prestatie. Zij kon in het zadel van Karlina de Tiji (v. Don't Touch Tiji Hero) een foutloze ronde springen in 43,74 seconden. 

Paloma Barcelo (Falbalo Pironniere) en Chloe Aston (Cisco van Rotheck Z) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Louis Mahieau (Jazil du Houssoit), Jill Smits (Palina de Tiji) en Peter Schollaert (Denzelnoor Z).

CSI2* 1m35

In het 1m35 van de CSI2* competitie reed Piet Raijmakers Jr naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Van Schijndel's Galetto (v; VDL Zirocco Blue) een foutloze ronde springen in 25,66 seconden. Peter Schollaert en Piedro von Hary Z (v. President) namen de tweede plaats mee naar huis. Ook voor hen was er een foutloze omloop in 25,80 seconden. Jens Vandenberk en Cynthia Z (v. Calvados) vervolledigden de top drie na een foutloze tweede fase in 26,25 seconden. 

Guillaume Liccardi (Theodeme For History) en Chloe Aston (F Termie R12) vervolledigden de top vijf.

CSI2* 1m40

In het 1m40 reed Lars Kersten naar de overwinning. Hij rekende op Iliana (v; Cardento 933) op in 27,59 seconden een foutloze ronde te springen; Donald Whitaker reed op zijn beurt Confetti M (v. Connor 48) naar de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 30,70 seconden. Carolina Aresu Garcia Obregon en Chica l'Amaurial (v. Mylord Carthago) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,90 seconden.

Nicolas Toro (Chicago Cm) en Santa Steinberga (Lolitha) volgden op plaatsen vier en vijf.

Logan Fiechter en Sam vd Tojopehoeve Z eindigden op de achtste plaats.

Klik hier voor alle resultaten