Raf Kooremans scoort ook in Youngster Rubrieken Lier

Raf Kooremans scoort ook in Youngster Rubrieken Lier

In Lier stond zondag volledig in het teken van de jonge paarden. Bij de 6-jarigen eed Laurent Nuyens naar de overwinning. Hij rekende op Daddy's Daydream v. Just Daddy P) om in 28,42 seconden een foutloze ronde te springen. 

De tweede plaats ging naar de BWP-merrie Prima Vera vd Dennehoeve (v. Fantomas de Muze). Onder het zadel van Annelies Bastenie sprong ze een foutloze ronde in 31,35 seconden. Raf Kooremans en Karmijn ES (v. Vigo d'Arsouilles) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,67 seconden. 

Voor Kjell Peeters en de Itackie Deux merrie Pas Partout VDP was er een vierde plaats. Gert Bloemen en Pozzovivo vh Verahof (v. Corydon van T&L) reden naar de vijfde plaats. 

5-jarigen

Bij de 5-jarigen reed Geoffrey Cobbaut naar de overwinning. Hij rekende op de Toulon ruin Tilous van Duyversputten Z om in 28,82 seconden een foutloze ronde te springen. Bert Panneels en Qolor P (v. Jericho Dwerse Hagen) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 29,6 seconden. Lennerd Jochems en Quido van het Grenske (v. Baltic VDL) namen de derde plek op het podium mee naar huis. Zij behielden de nul en finishten in 29,87 seconden. 

Sharon Doms (Quilano vd D&D Hoeve) en Toon Maes (Lachouffe van't Imdehof Z) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Bij de 4-jarigen werd er met een clear round systeem gewerkt.

Klik hier voor alle resultaten


Foto: Archief