Pim Mulder en Sven Peeters winnen in Wierden

Pim Mulder en Sven Peeters winnen in Wierden

In Wierden werd vanmiddag een CSI1* over 1.30m gereden en een CSI2* over 1.35m. In beide proeven ging de overwinning naar Nederland. In de CSI2* was dat Pim Mulder, in de CSI1* Sven Peeters

QUICK RESULT CSI2*

1. Pim Mulder - Freedom Again

2. Samantha Alexis Mackenzie - Denver

3. Katrhin Stolmeijer - Chapeau 10


Pim Mulder was in de barrage iedereen te snel af met Freedom Again (v. Carambole). Hij bleef een kleine seconde voor de Canadese Samantha Alexis Mackenzi en Denver (v. L'Esprit). De Duits Kathrin Stolmeijer sluit met Chapeau 10 (v. Chacco Blue) de top drie af. 

De vierde en vijfde plaats gaan terug naar Nederland, met Steven Veldhuis en Grandia's Elima (v. Spartacus TN) op vier en Aniek Diks met Freestyle (v. Cantos) op vijf. 

Resultaten


QUICK RESULT CSI1*

1. Sven Peeters - Fiesta

2. Samantha Alexis Mackenzie - Inajottie VDM

3. Bert-Jan Zuidema - He's Mylord V

In deze proef was Sven Peeters met Fiesta (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de beste over twee fasen. De Canadese Samantha Alexis Mackenzie werd voor een tweede keer tweede, deze maal met Inajottie VDM (v. Carrera VDL). Bert-Jan Zuidema vervolledigt het podium met He's Mylord V (v. Mylord Carthago). 

Steven Veldhuis finisht ook weer sterk vierde, dit maal met Hoselinde (v. Campbell VDL). Bas van der Aa sluit met E. Guriel (v. Emerald van het Ruytershof) de top vijf af. 

Resultaten