Pim Mulder, Bas van der Aa en Robert Vos zorgen voor buurtfeestje op Almelose Ruiterdagen

Pim Mulder, Bas van der Aa en Robert Vos zorgen voor buurtfeestje op Almelose Ruiterdagen

Het is op de Almelose Ruiterdagen Pim Mulder die het 1m40 op naam schreef gisteravond. De ruiter uit Stegeren was met zijn BCO Milton Z (v. Mylord Carthago) in 44.91 seconden het deelnemersveld de baas. Zo bleef hij Bas van der Aa voor die zijn Cartoon HL (v. Catoki) in 46.97 seconden naar de tweede plaats wist te sturen. Een derde plaats was er vervolgens voor Eric ten Cate die met Lacoste 145 (v,. Lord Pezi) in 47.05 seconden door de finish snelde. 

Vincent Geerink en zijn Fifty-Fifty zien we terug op een vierde plaats, terwijl Robert Vos met Chappeau de vijfde plaats voor rekening nam. 

ZZ Springen

Ook Bas van der Aa zorgde nog voor een overwinning in het ZZ springen (1m35) dankzij zijn Homemade Danga SW (v. Eldorado vd Zeshoek) die hij in 51.56 seconden rondstuurde. Hij verwees zo Jan Diepman met Favorite naar de tweede plaats die rondkwamen met een tijd van 51.90 seconden. Ericka Lickhammer en haar Silver Eclipse zien we dan terug op de derde plaats. 

In de andere ZZ rubriek werd Bas met deze Homemage Danga SW nog vierde. De winst ging er naar Robert Vos die zijn Diabeau (v. Vaillant) in 41.16 seconden rondstuurde. Hij bleef er Pim Mulder voor met B.C.O. Furioso Z (v. For Pleasure) die met 4 strafpunten de snelste tijd van 38.51 seconden noteerden wat uiteindelijk resulteerde in de tweede plaats. Hessel Hoekstra deed het met Condavel in 44.65 seconden wat rustiger aan, maar moest ook 4 strafpunten noteren en werd zo derde. 


Vanavond wordt om 20.00 uur de Grote Prijs van Almelo verreden. 

Resultaten