Pieter Jan de Visser stuurt eigen fokproduct naar zilver in ochtendrubriek Lier

Pieter Jan de Visser stuurt eigen fokproduct naar zilver in ochtendrubriek Lier

In het Azelhof werd de voorlaatste dag van de X-Mas Tour ingeluid met de CSI2* 1.35m rubriek. De Nederlandse combinaties konden zich laten opvallen met onder andere een podiumplaats voor Pieter Jan de Visser. 

Pieter Jan de Visser had een merrie uit eigen fokkerij onder het zadel. Met For2Day Z (For Pleasure) finishte hij foutloos in 26,40s wat hen het zilver opleverde. De snelste combinatie was de Fransman Dylan Ringot op Vivlavie Une Prince (Number One d'Iso), hun chrono stopte op 26,30s. Op de Ogano Sitte-nakomeling, Dayton Sitte was Virginie Thonon op geen fout te betrappen en klokte af op een tijd van 26,46s, 

De door Paul Anthonissen gefokte Piccadilly (Vigo d'Arsouilles) werd door Jack Ansems naar vier gestuurd met 26,91s op de klok. Ansems werd ook nog eens twaalfde in het zadel van J'Espere (Comme il Faut). Vijf was voor Drew Walton en de Z-ruin Solid Gold Hs Z (Sir Obolensky Z, fokker: Greet Schellens). Stijn Testers klasseerde zich met Jakarta (Zambesi TN) op elf. 

Resultaten

De opvolgende 1* 1.10m proef leverde de achtste plaats op voor Daniel Schepers en de zevenjarige Arequipa van de Wolfsakker Z (Atomic Z).