Piet Raijmakers Jr. wint in Lier

Piet Raijmakers Jr. wint in Lier

In Lier heeft Piet Raijmakers Jr. voor de tweede dag op rij de rubriek voor zevenjarigen gewonnen met de I'm Special de Muze-nazaat, I'm Specialized Z.  

Bij de zevenjarigen sprong I'm Specialized Z (I'M Special de Muze) naar de eindzege met de Nederlandse springruiter, Piet Raijmakers Jr. Als laatste aan de start volgde Lucia Le Jeune Vizzini met Carte Blanche A Z (Chiquitano Z) op de tweede plek. Philippe Le Jeune strandde op de derde plek met Home Made PI (Filou de Muze).

Lucia Le Jeune en Philippe Le Jeune vervolledigden verder de top vijf. Lucia strandde zo op de vierde plek met Let's Dance (Con Chello) terwijl Philippe Le Jeune zich op de vijfde plek opstelde met Home Run Pi (Filou de Muze).

Bij de zesjarigen hield Jamie Landers de concurrentie achter zich. Samen met Skelwith Diamond Lady (Kalaska de Semilly) verwees de Ier Guy Beyers met Of Passion Van Den Dael (Passion d'Ive Z) naar de tweede plek. Philippe Le Jeune vervolledigde het podium met Emeraude DEs Hautvent (Diamant de Semilly).

Michael Wattiez won de rubriek voor vijfjarigen met Jolie de Papignies.