Piet Raijmakers Jr opent in Gent met 2* winst

Piet Raijmakers Jr opent in Gent met 2* winst

Het Flanders Horse Expo in Gent ging deze ochtend al meteen sterk van start met de CSI2* 1.30m als openingsrubriek. Daar greep Piet Raijmakers Jr z'n eerste winst van het weekend met Van Schijndel's Hanibal (v. Van Schijndel's Rascin). 

Raijmakers Jr hield de plaatselijke combinaties en alle anderen achter zich en greep genadeloos de winst op Van Schijndel's Hanibal (v. Van Schijndel's Rascin). Maar hij kreeg het niet zomaar cadeau want Koen de Waele z'n tijd op Simply Magic Kdw Z (v. Scendix) scheelde slechts een halve seconde en kwam daarmee op de tweede plaats te staan. Het brons bleef ook in België en was voor Tom Sneppe op Pippa ter Linden (v. Richebourg).

Maar Raijmakers Jr was niet de enige succesvolle Nederlander in deze rubriek. Sabrina van Rijswijk sprong op Qiuinci vd Bisschop (v. Harley) naar de zevende plaats terwijl Eric Ten Cate negende werd op Horsedeals Nada van Spieveld (v. Elvis ter Putte). Op dertien kwam Journey van Eerd met Gaudi (v. Zambesi TN) gevolgd door Julia van der Heijden en Dutch Blue (v. Chacco Blue). Als laatste geplaatste kwam Jeffrey Schmitz met Cor (v. Caretino Gold) op zeventien.