Patrick Lemmen scoort hoofdwinst in Kronenberg!

Patrick Lemmen scoort hoofdwinst in Kronenberg!

Voor eigen publiek heeft Patrick Lemmen zich op donderdag laten opvallen! Tijdens de Pro Tour in Kronenberg sprong Lemmen in de 1.40m hoofdrubriek naar de winst!

In de 1.40m hoofdrubriek was er geen houden aan Patrick Lemmen met zijn 11-jarige Quadira (Quadam). De merrie werd eerder uitgebracht door oa. Rowen Van de Mheen. Het duo bleef exact één halve seconde voor op Ciaran Dreeling met de 12-jarige KWPN-zoon, Hercules (Quasimodo vd Molendreef). De Duitse amazone, Kordula Christea verzekerde een internationaal podium in het zadel van Chakka

De Belgische springruiter, Stijn Timmerman volgde met Rastafari SG (Rasso Royal) voor Renee de Weert met Grande Dame du Huit (Diamant de Semilly).

Wiljan Laarakkers is sterkhouder!

Op woensdag won de Belg, Moo Tamisaft de 1.20m hoofdrubriek. Op donderdag ging Tamisaft op herhaling in de 1.30m rubriek met Stal Thijssen's 8-jarige Layla (Verdi TN). Het duo werd opgevolgd door Wiljan Laarakkers die met zijn 10-jarige Jefferson (Numero Uno), voor bleef op Alice Lazzarini met Come and Love Me (Comme Il Faut).

Alle uitslagen