Paardenman in hart en nieren, Fabien Schreiber overleden

Paardenman in hart en nieren, Fabien Schreiber overleden

Met diepe droefheid delen wij het overlijden mee van Fabien Schreiber, de geprezen paardenhandelaar en eigenaar van Ecurie Fabien Schreiber. Na een moedige strijd tegen een langdurige ziekte meldde de familie zijn overlijden. Fabien Schreiber stond bekend om zijn passie voor paarden en zijn onmiskenbare bijdrage aan de paardensport. Vele ruiters hebben met meerdere paarden van hem succesvol mogen schitteren in de sport.


Een van de onvergetelijke herinneringen aan Fabien is ongetwijfeld het prachtige paard Gadermie. Een buitengewone merrie die een essentieel onderdeel was van zijn carrière en successen. GADERMIE, oorspronkelijk aangekocht op 7-jarige leeftijd bij Stanny Van Paesschen, heeft onder zijn beheer op indrukwekkende wijze gepresteerd op verschillende concoursen voordat ze verkocht werd om op de hoogste niveaus te blijven schitteren. Een ander opmerkelijk duo dat onder Fabien's vleugels schitterde, was Marcus en Copin Van De Broy. Dit paar heeft talloze overwinningen en podiumplaatsen behaald.

Zijn nalatenschap in de paardenwereld zal voortleven in de herinneringen van degenen die met hem hebben samengewerkt en de prachtige paarden die onder zijn begeleiding successen hebben behaald. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en iedereen die geraakt is door het verlies van deze bijzondere man. 




Bron: Equnews
F. ©: Socials Fabien Schreiber