Oliva: Sanne ter Haar gaat winnen in het 1.30m

Oliva: Sanne ter Haar gaat winnen in het 1.30m

Ook in het Spaanse Oliva Nova zijn onze landgenoten goed aan hun dag begonnen. Sanne ter Haar reed alvast naar de winst in de Bronze 1.30m proef. 

Ter Haar kon voor de winst rekenen op International Gjb (Zambesi TN). Met een tijd van 31,01 seconden wisten ze maar net de Britse Joanne Mcglory achter zich te houden. Mcglory eindigde met G. Zara Zing en een tijd van 31,77 seconden op de tweede plaats. Haar landgenoot Alan Thomas nam met Art Premier (Corofino 2) en 33,74 seconden het brons mee naar huis. 

Jade Laderach en Knightrider E (Fidjy Of Colors) maken samen met Heinz Koella en Arabesque d'Or (Nippon d'Elle) de top vijf compleet. 

Ter Haar eindigde ook nog met Out of the Blue vd Haagakkers (Horion de Libersart) op een zevende plaats. 

In de Gold 1.30m rubriek konden drie Nederlanders zich klasseren. Madée Schuttenbeld en Piccolo R (Centauer Z) eindigden derde, Iris Michels en Flora (Verdi TN) vijfde en Patrick van der Schans sprong met Habrina (Eldorado Vd Zeshoek) naar de zevende plaats.

De Britse Helen Rees schreef deze proef op haar naam met Bianca du Rouet (Statinus) en een tijd van 59,66 seconden. Leandro José Abrahão nam met Bella des Causses (Luccianno) en 63,64 seconden het zilver mee naar huis. Tenslotte eindigden Laura Baranska met Chuck Norris (Carrico) op de vierde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.