NK voor springruiters blijft komende jaren bij CH Deurne: "Super blij en trots"

NK voor springruiters blijft komende jaren bij CH Deurne: "Super blij en trots"

Het CH Deurne blijft ook de komende twee jaar organisator van het NK voor de springruiters. Dit weekend vindt het NK van 2024 plaats, een mooie gelegenheid om de afspraken tussen de KNHS en CH Deurne hieromtrent te bevestigen. Concoursvoorzitter Dirk van Santvoort is blij met de verlenging van het contract. “We zijn super blij en trots dat we het NK weer voor twee jaar mogen organiseren.”

CH Deurne, dat plaats vindt op Green Valley Estate, huisvest het NK dit jaar voor het derde jaar op rij en de organisatie staat als een huis. Van Santvoort: “Voor ons als organisatie is het geweldig dat we hier iets moois neer kunnen zetten. We werken met een grote groep vaste en trouwe vrijwilligers en sponsoren, voor ons allemaal is het een bekroning op het evenement dat we het NK mogen blijven organiseren."

"Doordat we zo vroeg in het seizoen zitten, is Deurne ook een mooie graadmeter voor alle bondscoaches om te zien hoe het met de vorm van hun ruiters is. Ook komende jaren zullen we het kampioenschap in een van de laatste weekenden van april organiseren. De exacte datum zullen we bepalen in overleg met de bondscoaches en zo afstemmen dat het in de internationale kalender past.”

Ook de komende jaren zullen tijdens CH Deurne op Green Valley Estate naast het NK voor de senioren ook de jeugd kampioenschappen verreden worden.



Bron: KNHS