Niels Kersten zet zegereeks verder in Kronenberg

Niels Kersten zet zegereeks verder in Kronenberg

Bij de Peelbergen zet Niels Kersten zijn zegereeks sterk verder. In de 1.40m Medium Tour kwalificatie hield de Nederlandse springruiter de concurrentie achter zich met zijn 10-jarige High Hopes SFN.

Kersten nam eerder dit jaar de teugels over van de zoon van Numero Uno. Voordien zaten Frank Schuttert en Kevin Jochems in het zadel. Samen met de KWPN)ruin bleef Kersten ruim één seconde voor op Patrick Bölle met onder het zadel de negenjarige Susanne (Stakkato).

Leon Thijssen volgde voor eigen publiek op de derde plek. In het zadel van For President (Numero Uno)  bleef hij Malin Reipert met Nikita voor. Peter Bulthuis verzekerde een Nederland-Duitse top vijf. Bulthuis plaatste zich met zijn zevenjarige zoon van Don Diablo HX, Keminsky HX op de vijfde plek.

Leon Thijssen tweemaal op het podium

In de opvolgende 1.35m internationale rubriek snelde Leon Thijssen nogmaals op het podium. Samen met Google This diende Thijssen enkel de Britse amazone, Ellen Whitaker voor zich te dulden. De Britse won in het zadel van de achtjarige J Superstar (Chaman). De derde trede van het podium kwam op naam van Alexander Kumps en Chac-Lisco Z.

Volledige 1.40m uitslag

Volledige 1.35m uitslag