Niels Bulthuis laat Wilhelmus klinken in Kronenberg

Niels Bulthuis laat Wilhelmus klinken in Kronenberg

De springruiters kwamen deze ochtend reeds vroeg in actie op het Hippisch centrum de Peelbergen. Bij de zevenjarigen hield Niels Bulthuis de concurrentie achter zich met de KWPN-ruin, Hilton. In de 1.35m CSI2* hield Louise Losfeld de Belgische eer hoog.

Niels Bulthuis en zijn 7-jarige Hilton waren de snelste in het 1.35m parcours. Als enige hield het paard de chrono onder de 31 seconden. Het paar verwees zo Alexander Butler en Judith Emmers op een gedeelde tweede plaats. Beiden stopten ze de chrono op 31,19 seconden.

Butler rekende daarbij op Christoph Ameeuw's Gaston d'Ecaussinnes (Malito de Reves) terwijl Judith Emmers zich opstelde in het zadel van Aida  Fox  (Arpeggio). Net buiten het podium volgde Thomas  Brandt met Picard Blue (Plot Blue) op de vierde plaats voor Loewie Joppen met Hantano (Quasimodo Z). 

In de 1.35m CSI2* rubriek schreef Sophie Hinners de zege op haar naam. Samen met Assira  (Eurocommerce Berlin) bleef de Duitse Marwin van den Nieuwenhuijzen met Elvixis (Sir Shutterfly) voor. Barbara Schnieper vervolledigde het podium met Axelle M Z (Andiamo Z).

Net buiten het podium stelde Beau Schuttelaar zich op op de zevende plek met onder het zadel de 9-jarige Falou  (Arthos R).


Alle resultaten