Nederlandse ruiters verzamelen klasseringen in Kronenberg

Nederlandse ruiters verzamelen klasseringen in Kronenberg

De Nederlanders zijn in uitstekende doen in Kronenberg. In de CSI1* Grote Prijs kwalificatie kon Lars Kersten een podiumplaats bemachtigen, gevolgd door Niels Kersten. Teddy van de Rijt sprong de top vijf binnen in de CSI2* 1.35m rubriek. 

Lars Kersten en Kanjer Van 'T Heike (v. Gold Fever Van T Heike) namen de derde plaats voor hun rekening in de 1.30m Grote Prijs. Met een tijd van 58,67 seconden wisten ze de nul te behouden in deze proef rechtstreeks op chrono. Winst was er voor de Duitse Cedric Wolf en Le Quin (v. Light ON). Zij reden over de finish in 53,61 seconden. Pieter de Brabandere volgde op twee met Mien Vd Bisschop (v. President) in 56,09 seconden. 

Niels Kersten (Diamant Blue Rbf Z) haalde nipt het podium niet en belandde op vier. Yuval Tivon (I.Johnnie Blue) vervolledigde de top vijf. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Wout-Jan van der Schans (Isabella), Demi van Grunsven (Jillz), Iris Lambrichs (Coco Jamboo) en Marwin van den Nieuwenhuijzen (Infinity). 

Klik hier voor de resultaten. 

In het twee ster 1.35m nummer kon Teddy van de Rijt (Itcho Van 'T Ruytershof) naar een vijfde plaats rijden. Andere klasseringen waren er voor Kim Emmen (Davidguetta de Circee), Ralph Slaats (Il Divo SW) en Emma Bocken (Rinken Z). 

Klik hier voor de resultaten. 

De CSI2* 1.40m MT Final kwalificatie zorgde ook voor een heleboel Nederlandse klasseringen. Die waren er voor Marwin van den Nieuwenhuijzen (Elvixis), Gerco Schröder (I Will Be Famous), Hessel Hoekstra (Helsinki) en Loewie Joppen (Important Style VK). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Youngster rubriek kon Tobias Luikens (Natural Picobello Z) een tiende plaats bemachtigen. 

klik hier voor de resultaten. 

In het 1.10m zorgde Anne Venema (Katinka) voor een top vijf plaats. Marwin van den Nieuwenhuijzen (Clash van de Hunters Z) wist ook voor een Nederlandse klassering te zorgen. 

Klik hier voor de resultaten.