Nederlandse team voor Gorla Minore bekend. Vader en dochter Thijssen strijden zij-aan-zij

Nederlandse team voor Gorla Minore bekend. Vader en dochter Thijssen strijden zij-aan-zij

De teams voor de Nations Cup wedstrijd in Gorla Minore zijn bekend. Op Italiaanse bodem zal de eerste omloop van de Longines EEF Nations Cup plaatsvinden. Michael Greeve, Frank Schuttert, Wout-Jan Van der Schans en vader en dochter Thijssen trekken richting het zuiden.

De serie van de European Equestrian Federation wordt op een CSI3* niveau verreden. In het team moet één van de vier ruiters jonger zijn dan 25 jaar. Dit concept werd bedacht om de jeugd bekend te maken met de Landenprijzen.

Leon Thijssen staat op de deelnemerslijst met de elfjarige Faithless MVDL (Ukato) en For President (Numero Uno). Dochter Sanne Thijssen zal haar beste paard Con Quidam (Quinar) starten en reist ook af met de 9-jarige Hi There (Nabab de Reve). Greeve reist naar Italië met Fernando (Harley VDL) en Guan GJB (Namelus R). Schuttert staat op de lijst met Lyonel D (Little Joe II) en rekent op Kinky Boy van het Gildenhof ( Nabab de Reve) als tweede ijzer in het vuur. Van der Schans zal afreizen met A S Bombay (Diamant de Semilly) en Forlan van de Sprengenberg (Nabab de Reve).

Deelnemerslijst