Nederlandse Children winnen Nations Cup Sentower Park

Nederlandse Children winnen Nations Cup Sentower Park

Het zijn de Nederlandse Children die de Nations Cup winnen op het Sentower Park. Het team van België werd knap derde.

Quick results:

1. Nederland - 0 strafpunten

2. Duitsland - 4 strafpunten

3. België - 4 strafpunten

Het Nederlandse team wist als enige zonder fouten te eindigen. We zien Emma Bocken in het zadel van Dagma, een KWPN merrie, die ze tweemaal foutloos rondstuurde. Thijmen Vos en Theo 149 kregen in de eerste omloop 4 strafpunten tegen die telden als het wegstreep resultaat en bleven in de tweede omloop foutloos. Jorinde Dolfijn zien we dan met Providence tweemaal foutloos rondkomen en Finn Boerekamp bleef met Gradini de eerste omloop foutloos en zijn 6 strafpunten in de tweede omloop werden weggestreept. 

Het team van Duitsland eindigde op de tweede plaats met een totaal van 4 strafpunten en 124.78 seconden. Enkel Mathies Rúder wist een dubbele foutloze ronde te noteren met zijn Latigo 18. 

Het Belgische team van chef d'equipe Jean Jacques Mathijs eiste de derde plaats op. Ook zij noteren hier 4 strafpunten met een totaal van 125.94 seconden. Jean kon hier rekenen op Luiz Felipe Neto de Azevedo en Caprice d'Elle die beide omlopen foutloos bleven. Helena Beyers en Matonge of Colors bleven in de eerste omloop foutloos en kregen in de tweede omloop een eliminatie. Paris Vandousselaere stuurde Kaprice vd Bisschop tweemaal foutloos rond en Louise Ameeuw en haar Lover Boy Z kregen in de tweede omloop helaas 4 strafpunten tegen. 

Resultaten