Nederlandse Brego R'n B wint CSI3* Grand Prix Travers City

Nederlandse Brego R'n B wint CSI3* Grand Prix Travers City

De Amerikaanse amazone, Katie Dinan kwam deze week met heel wat paarden aan de start tijdens de CSI3* in Travers City (USA). Op eigen terrein won ze echter met haar longtime-partner, Brego R'N B.

"Bregi is gewoon fantastisch. Hij heeft al enkele prachtige resultaten weten te behalen, maar dit is onze eerste Grote Prijs zege op een zondag! Echt blij met dit resultaat," reageert de Amerikaanse. De 17-jarige KWPN-ruin is een zoon van Namelus R en  komt uit de fokkerij van MTS L.H. & H.Mulder-Buiten. Brego werd internationaal opgeleid door Nynke De Vries en in 2019 uitgebracht door Angelique Hoorn.

De Amerikaanse had twee ijzers in het vuur van deze Grand Prix. Met haar eerste paard, Dijon Terdoorn Z (Diamant de Semilly). Samen met de 12-jarige ruin, uit de fokkerij van Paul Van Britsom, moest ze tevreden zijn op plaats drie. "Daniel Bluman is echt een razendsnelle ruiter, dus geen schande dat ik hem diende voor te laten..." vertelt de amazone.

Bluman strandde dus op de zilveren positie met de Evelyne van Vreckom haar voormalige, Corbie V.V.Z ET (Cornet Obolensky). 

Volledige uitslag