Nederlanders goed van start in De Peelbergen

Nederlanders goed van start in De Peelbergen

In het Equestrian Centre De Peelbergen staat er dit weekend na lange tijd weer een internationaal concours op de planning. Verschillende Nederlandse ruiters zijn dan ook naar De Peelbergen afgezakt en gingen meteen goed van start. 

In de rubriek voor 5- en 6-jarige paarden ging de overwinning naar de Portugees Ricardo Valadas Coelho en Add Picobello Z (v. Action-Breaker). Het duo sprong een foutloze tweede fase en klokte af in 27,04 seconden. Voor Remco Been en Jasper (v. Cidane) was er een tweede plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 27,57 seconden. Thiago Ribas Da Costa en Obama (v. Emerald) namen de derde plaats voor hun rekening. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 27,90 seconden.

Pieter Keunen (Jagger HX) en Hessel Hoekstra (Jackpot R) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

In het 1m35 van de CSI2* competitie ging de overwinning wel naar een Nederlandse ruiter. Niels Kersten reed Grandino H (v. Calvino Z) foutloos rond in 29,30 seconden. Hiermee bleef hij Leon Thijssen voor die met For President (v. Numero Uno) op de tweede plaats eindigde. Zij hielden alle balken in de lepels en finishten in 30,33 seconden. Anastasiya Bondarieva en Tigrano (v. Gio Granno) eindigden op de derde plaats.

Leopold van Asten (VDL Griep Callida 2) en Anastasiya Bondarieva (Spartakus Pkz) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten