Verschillende rubrieken verreden vandaag op Indoor Brabant

Verschillende rubrieken verreden vandaag op Indoor Brabant
Vandaag is Indoor Brabant van start gegaan met het regionaal M springen. Deze is vanmiddag gewonnen door Mariska Ewards en Chakira uit Baarlo, zij reed haar achtjarige merrie naar een eindtijd van 34.18 seconden in de barrage over de 1.20m. De tweede plaats was voor Carina van Bostelen met haar Diangelo (Tangelo van de Zuuthoeve) uit Otterlo, De uit Zutphen afkomstige Eddie Brinkman werd derde met Enorm B, ook een nakomeling van Tangelo van de Zuuthoeve.

 

In het junioren springen was het Vicky Velthuis uit Weerselo met haar tienjarige Chappeau (Niveau) die in een tijd van 32.41 seconden naar de eerste plaats wist te rijden. Op de tweede plaats vinden wij Leontine Bruin met Colino (Colman). Derde werd Ralph Slaats en Liberty Antara (Areggio).
Op de 1.30m rubriek in het junioren springen was het Mitchel Sonneveld met Derbyland (Concorde), die met een tijd van 35.22 seconden de eerste plaats in de wacht sleepte. Janneke Boonzaaijer met haar Triomphe Z (Triomphe de Muze) werd tweede en Max de Mol met Clapello (Clearway) volgden op de derde plaats.

Tevens was er voor de Young Riders de Roelofsen Jeugd Competitie en deze is gewonnen door Amber Fijen met Briljant, een nakomeling van Chacco Blue, met een score van 31.74 seconden. Tweede werd Noëlle van der Velde met Zomora (Quasimodo Z) en derde werden ondanks 4 strafpunten in de barrage, Niels Knape met Cum Laude (Van Gogh).

 

In de ZZ was het Martien Amendt met Brunette die als enige foutloos door de barrage wist te komen. Roald van Lankveld en Caia moesten het doen met een tweede plaats. Derde werd Suzanne Raming met Zyrah, die een strafpunt had wegens tijdsoverschrijding.

Klik hier voor de resultaten.