30 zevenjarigen stoten door naar volgende ronde KWPN Kampioenschap

30 zevenjarigen stoten door naar volgende ronde KWPN Kampioenschap
Ook bij de zevenjarige paarden is het verdict van het eerste onderdeel van de halve finale Blom Cup reeds gevallen tijdens de KWPN Kampioenschappen. Van de 89 combinaties die de ring betraden wisten er dertig het foutloos te houden, met deze prestatie stoten ze door naar de volgende ronde. Zij gaan allen met één plaatsingspunt door naar het tweede onderdeel dat morgen gereden wordt.

Sterke parcours kregen we onder andere te zien van Suus Kuyten, Annelies Boer, Andrew Ramsay, Willem Greven en Jorn van Kuyk.

Onder de foutlozen bevonden zich drie KWPN-goedgekeurden hengsten. Onder meer de KWPN-goedgekeurde hengsten Gullit HBC (Cantos uit C’Est la Vie keur IBOP-spr sport-spr van Namelus R, fokker Hans de Roover uit Strijbeek) met Monique van den Broek, Grandorado TN (Eldorado van de Zeshoek uit Charmieque elite IBOP-spr EPTM-spr sport-spr PROK van Carolus II, fokkers D.J. Verhoeven en M. Rietberg) met Willem Greve en Graziano (Baltic VDL uit Rienaldine ster van Great Pleasure, fokkers Henk en Andreas Barenkamp) met Micky Morssinkhof zetten een vlekkeloze rit neer en hebben daarmee een hoopgevende uitgangspositie voor morgen.

Klik hier voor de resultaten.