Morssinkhof op snelheid naar de winst in speedrubriek Oliva

Morssinkhof op snelheid naar de winst in speedrubriek Oliva

Momenteel wordt de Grand Prix gesprongen in Oliva maar ondertussen werden er ook twee nevenrubrieken verreden en Skye Morssinkhof reed naar een nieuwe Nederlandse overwinning.

Zij rekende op Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno) om in 58,45 seconden naar de winst te rijden. Harold Boisset en Diva de Cazeneuve (v. Eurcommerce Berlin) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 59,55 seconden. Fidel Davila Garcia en Dantic de Maeza vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 60,33 seconden. 

William Whitaker en Nero van de Kwade Heyde (v. Echo van't Spieveld) en Karel Cox (Nobless van't Vennehof) maakten de top vijf compleet. 

1m30 Bronze

Mathieu Guery reed naar de overwinning in het 1m30 van de Bronze competitie. Hij reed Jelly belly van het Eikenhof (v. Chopin van het Moleneind) foutloos doorheen de tweede fase en stopte de chrono na 31,24 seconden. Carlos Borho Giron reed Sibelle naar de tweede plaats. Deze combinatie kon de nul behouden en klokte af in 32,55 seconden. Joanne Mcglory en Calimera (v. Conthargos) vervolledigden het podium. Zij slaagden erin om alle balken in de lepels te laten en finishten in 32,64 seconden. 

Fidel Cavila Garcia (Chantre) en Pascal Rigny (Platon) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten

Foto: FotoTrailer