Micky Morssinkhof en Comme Ci Comme Ca winnen in Vejer

Micky Morssinkhof en Comme Ci Comme Ca winnen in Vejer

Na gisteren nog nipt naast de overwinning te grijpen reden Micky Morssinkhof en de 7-jarige Comme Ci Comme Ca op woensdag naar de eerste plaats in de kwalificatie voor de Young Horse Finals. 

Met de dochter van Comme il Faut bleef Morssinkhof net geen seconde voor op haar dichtste achtervolger en liet de Brit William Fletcher met Secret Sunset achter zich op twee. De top drie rondde af met Sasha Barthe en Dofina Z. Amke Bekhuis zorgde mee voor het Nederlands kleur en stuurde Kathleen-KL (Stakkato Gold) naar de vijfde plaats. De KWPN hengst Machiavelli B (Untouchable) liet zich ook opnieuw opmerken met dit keer een zevende plaats onder Angel Cerdido Calderon. Op acht volgde Millstreet van de Kruishorst (Cardento) onder Conor Drain. 

In de kwalificatie voor zesjarige paarden plaatste Bart Haselbekke zich in het zadel van Nadim van de Kruishorst, een KWPN zoon van Eldorado vd Zeshoek op elf. Op dertien volgde Rob Schipper met Dotan van het Gerendal Z (Diamant de Semilly). Bekhuis scoorde hier ook en bracht Nikita van de Driehoekhoeve (Harley) naar zestien. 


Resultaten


F. ©: Jeroen Spoolder