Thijssen, Romp, Schuttelaar, van Asten, Emmen en Theunis hijsen Nederlandse vlag in De Peelbergen

Thijssen, Romp, Schuttelaar, van Asten, Emmen en Theunis hijsen Nederlandse vlag in De Peelbergen

CSI De Peelbergen kende ook vandaag al diverse successen voor onze landgenoten. Vooral de derde plaats van Mel Thijssen in de CSI* 1,30m zorgde voor veel Nederlandse trots. 

CSI* 1,30m

1. Abdurakhmon Abdullaev - Camerlane
2. Oda Charlotte Lyngvaer - Goanita
3. Mel Thijssen - Nena K Z 


De Oezbeek Abdullaev won met Camerlane, een zoon van Cardenio, in 27,38 seconden. Met een kleine kwart seconde meer op de teller werd de Noorse Oda Charlotte Lyngvaer tweede met KWPN-merrie Goanita (Zandor). Mel Thijssen stuurde Nena K Z (Nonstop) naar de derde plaats in 28,38 seconden. Olivia La Sweet (Oklund) sprong onder Kyujin Lee naar de vierde plaats, Hendrik Sosath werd vijfde met Lady Cadora (Catoki). 

Ruben Romp finishte als zevende met Gloria (Eldorado vd Zeshoek). Op plaats acht zagen we tenslotte Beau Schuttelaar met Fuij (Ustinov). 

CSIYH 1,35m

Bertram Allen zegevierde voor Ierland met Pacino Amiro (Pacino) in 27,4 seconden. Lars N Pedersen zette Denemarken op de tweede plaats met Boegegaarden Gladiola (Boegegaardens Grafs Stakkato), Tim Rieskamp-Goedeking werd derde met Ib Piana (Perigueux). 

Leopold van Asten zorgde voor een Nederlandse zevende plaats met VDL Groep Hutch (Numero Uno) in 30,65 seconden. Kim Emmen volgde als achtste met Heylo (Spartacus TN). 

CSI* 1,10m

Hier was Maaike Theunis de beste Nederlandse deelneemster. In het zadel van Incroyable O sprong ze naar de achtste plaats na een foutloze 37,85 seconden. Meredith Wilson won voor de Britten met Casaretta (Conteur) in 28,79 seconden. 

CSIYH 5 yo & 6 yo

Deze proef voor jonge paarden werd gewonnen door de Luxemburger Victor Bettendorf met Concollon PS, een zoon van Conthargos. Barbara Schnieper werd tweede KWPN-merrie Inook (Verdi TN), Carina Tringolo Garbino volgde als derde voor Uruguay. 

Klik hier voor alle resultaten.