Mel Thijssen klopt vader Leon in CSI3* van Vilamoura

Mel Thijssen klopt vader Leon in CSI3* van Vilamoura

Mel Thijssen is samen met haar vader Leon aanwezig in Vilamoura, waar ze samen in verschillende rubrieken aantreden. In De CSI3* 1,40m van vanmiddag pakte Mel Thijssen de overwinning, hiermee versloeg ze vader Leon. Ook Beau Schuttelaar sprong in de prijzen. 

QUICK RESULT

1. Mel Thijssen - Go Go Jumbo-M 
2. Leon Thijssen - Everest-W
3. Chloe Aston - Arcadius 6


Mel stuurde de achtjarige Go Go Jumbo-M (Mylord Carthago) in 66,48 seconden naar de overwinning, vader Leon had met Everest-W (Zapatero) 67,18 seconden nodig voor de tweede plaats. Chloe Aston stuurde Arcadius 6 naar de derde plaats in 67,61 seconden. 

Aston werd ook vierde met Dudok L, een zoon van Canturano. Mel Thijssen kon met Gaudi (Lexicon) ook nog de vijfde plaats veroveren. Beau Schuttelaar volgde haar op de zesde plaats met Fhilavska (Nabab de Reve). 

CSI3* 1,30m

Tony Pearson was met Berlin (Couterro U) de winnaar in deze proef. In 28,88 seconden versloeg hij de Italiaanse Marta Bottanelli met Vesthigo Z (Vigo d'Arsouilles). Thuisruiter Antonio Relvas werd derde met G T'Aime Sao Miguel. Beau Schuttelaar werd hier vijfde met Celine M Z (Crusador). 

Klik hier voor alle resultaten.