Mel Thijssen houdt eer hoog in Peelbergen, ook Joost Martens presteert knap

Mel Thijssen houdt eer hoog in Peelbergen, ook Joost Martens presteert knap

In Peelbergen deze namiddag hield Mel Thijssen de eer hoog. Ze werd derde in de CSI2* 1.40. De overwinning ging naar Hendrik Sosath. 


QUICK RESULT

1. Hendrik Sosath - Cadora

2. Laura Kraut - Deauville S

3. Mel Thijssen - Enrique

Hendrik Sosath was met Cadora (v. Catoki) de snelste combinatie. Ze finishten in 55.303 seconden en bleven daarmee nipt voor Laura Kraut en Deauville S (v. Diamant de Semilly). Mel Thijssen deed een gooi naar het goud met Enrique (v. Tangelo van de Zuuthoeve) maar hun tijd van 55.26 leverde brons op. Louise Saywell finishte met Sharp Image in 55.33 en eindigde zo nipt op de vierde plaats. Taylor Alexander sluit met Ryanair de Riverland (v. Quick Star) de top vijf af. 

Ook Aniek Diks zette een sterke prestatie neer, met Winston Jumper R (v. Cantos) finishte ze achtste in 56.99 seconden. 

Vincent Voorn vinden we met Je Suis van de Bien (v. Chopin van het Moleneind) op de elfde plaats, Beau Schuttelaar en Florida Balia NL (v. Bustique) worden dertiende. 

Resultaten


In de CSI2* 1.35 wint Louise Saywell, dit keer met Feigtling (v. Chicago Z). Jenny Heinekamp volgt met Agossi 5 (v. Heartbreaker) maar bleef voor Abdurakhmon Abdullaev en For Fan (v. For Pleasure). Max Nieberg en Nabab de Revel (v. Nabab de Reve) worden vierde, Joost Martens springt met Cascarinho (v. Cascari) naar een knappe vijfde plaats. 

Lisa Nooren en Floris (v. Pierrot) eindigen als elfde. Doron Kuipers eindigt met Centolina RB (v. Dobel's Cento) op een dertiende plaats, net voor Mel Thijssen die hier met Gaudi (v. Zambesi TN) veertiende wordt. 

Resultaten