Mel Thijssen en Rintintin d'Esprit scoren top tien notering in Sunshine Tour

Mel Thijssen en Rintintin d'Esprit scoren top tien notering in Sunshine Tour

In Spanje is ook de Sunshine Tour weer van start gegaan! In Vejer de La Frontera mochten de jonge paarden de pistes openen, waar Radjamerci van de Vlasbloemhoeve het brons behaalde bij de zevenjarigen. 

Heel wat combinaties hielden het foutloos in het 1.25m hoge parcours waardoor de verdeling op de tijd aankwam. De top drie was sterk aan elkaar gewaagd, met slechts enkele honderdsten verschil tussen de drie eremetalen. Op twee kwam Luca Maria Moneta met Njves (Cornet Obolensky) terwijl Pedro Mateos Bernaldez de overwinning op eigen bodem hield met Solana PS. Voor Radjamerci van de Vlasbloemhoeve, een dochter van Dieu Merci van T&L uit de fokkerij van Luc Matthys, was er de derde plaats onder James Wilson (GBR).

Wat verder op zeven klasseerde Mel Thijssen zich met de BWP hengst Rintintin d'Esprit (Kassander van 't Roosakker, fokker:Els De Dycker & Marc Kluskens). Op plaats tien kwam de KWPN hengst Maestro S (Emerald van 't Ruytershof, fokker: S. van Santvoort) onder Edouard Schmitz gevolgd door Stefano Nogara (ITA) en de KWPN'er Mister Rossi (Zapatero VDL, fokker: S. Kuperus). 

Resultaten


F. ©: Equus Media