Marielle Friesen sluit goed af in Oliva

Marielle Friesen sluit goed af in Oliva

Geen ereplaats deze middag voor Marielle Friesen, maar wel weer een mooie plaatsing in Oliva. Ze springt twee fasen foutloos in de Gold 2-reeks over 1.40m en eindigt veertiende. 
De overwinning ging naar Lance Whitehouse.

QUICK RESULTS

1. Lance Whitehouse - Alex H

2. Jonathon Buxton - High Offley Arturos Catch

3. Rodrigo Sampaio Peixoto - G van de Oudenbosch


De Brit Lance Whitehouse was de beste ruiter over twee fasen met Alex H (v. Goodtimes). Landgenoot Jonathon Buxton volgt in de ranking met High Offley Arturos Catch (v. Arturo 8). De Portugees Rodrigo Sampaio Peixoto sluit met G van de Oudenbosch (v. Cantos) het podium af. 

De vierde plaats was voor Chad Fellows met Cayman 33 (v. Carentino 2), voor Jodie Hall Mcateer met Fantom (v. Mr. Visto). 

Marielle Friesen reed met Stakkabisa (v. Stakkatol) twee foutloze fasen en met een tijd die goed was voor een veertiende plaats.  

Resultaten


BRONZE  3 - 1.30m

In deze reeks ging de overwinning naar Rikke Belinda Barker met Cpae Cod du Landel (v. Quaprice Boimargot Quincy). Zij was de snelste foutloze combinatie. Ze Eleanor Hall Mcateer volgt met Kimosa van het Kritrahof (v. Chatman), Jasmin Head sluit met Gandi (v. Andiamo) het podium af. 

Eerste Nederlandse in de ranking is Liesje Vrolijk. Met Hunter Fairy (v. Nabab de Reve) sprong ze helaas een balk af. Ze eindigt zo op een 27e plaats.

Resultaten