Mans Thijssen schittert in 1.45m Grote Prijs Peelbergen!

Mans Thijssen schittert in 1.45m Grote Prijs Peelbergen!

Een totaal van zeven combinaties kwalificeerden zich voor de 1.45m CSI2* Grand Prix in Kronenberg. Voor eigen publiek bleek MAns Thijssen de sterkhouder. De 7.050 euro gedoteerde eerste prijs kwam op Team Philippaerts' amazone, Jenny Krogsaeter en de 13-jarige Laurier (fokker: Ann Keisse).

De Noorse amazone bleef in de herkansing net geen seconde voor op Harry Charles met zijn BWP-hengst, Sherlock (Bisquet Balou C vd Mispelaere, fokker: Gustaaf Quintelier). Het duo werd opgevolgd door Jennifer Pedersen en de Holsteiner-gefokte hengst, Catdaddy (Cascadello, fokker: Gerd Ohlsen).

Enkel deze top drie hield het hout in de lepels in de barrage. Samen met Aventador S (Armitage 2) volgde Marco Kutscher voor Mans Thijssen en zijn 10-jarige Warrant-zoon, Joviality.

Voor eigen publiek plaatste ook Willem Greve zich in de top tien. Greve ging een Nederlands peloton voor met zijn Minute Man (Vigo d'Arsouilles). Het paar sprong met één tijdsfout in de basis, naar de achtste plaats. Monique van den Broek (Kaspar R, v. Eldorado vd Zeshoek) volgde voor Teddy van de Rijt en Gino (Echo van 't Spieveld).

Uitslag

F. © Sportfot