Manon Hees verzekert Nederlandse zege in Opglabbeek

Manon Hees verzekert Nederlandse zege in Opglabbeek

Op woensdag bleek Jan Conijn de Nederlandse sterkhouder in het openingsprogramma van de tweede internationale week in Opglabbeek. Vandaag startte Manon Hees met proefwinst!

Kelly Cornelis en de 5-jarige dochter van Balou du Rouet bleven in deze internationale rubriek ruim één seconde voor op Bethanie Knight en Amazing Girl Z (Action-Bearker), fokker: H.J. Schuttert). Het paar werd opgevolgd door Nederlander, Jan Conijn die zowel de derde als vierde plaats op naam schreef.

Conijn vervolledigde de top drie met de zesjarige KWPN-merrie, Marja P. (Grand Slam VDL, fokker: P. Pelleboer). Op de rug van Daktari Z (Dallas VDL, fokker: Jan Gerrits) volgde hij op de vierde plek. Voor eigen publiek werkte Melanie Gelin de top vijf af met de BWP-hengst, Reflex van 't Roosakker (Kassander Van 't Roosakker, fokker: Marc Kluskens). 


Manon Hees wint bij zeven-en achtjarigen

Op donderdag startte het sportief programma in Opglabbeek met een rubriek voor zeven-en achtjarigen. Manon Hees bleef ongeveer één tiende van een seconde voor op de concurrentie. Samen met de zevenjarige La Nulana K (Douglas, fokker: Karin Litjens) verwees Hees, Niels Kersten met Jill P (Kannan) naar de tweede plaats. Frederic Tillmann en Kaddylac (Kannan) vervolledigden de top drie.

Voor eigen publiek volgde Adeline Dick op de vierde plek. Dick loodste haar Topioca M&O Z (Tangelo vd Zuuthoeve) foutloos naar de vierde plaats. Het paar werd opgevolgd door Laura Klein en Guatemala Loisel (Lifestyle).

Alle uitslagen