Ludger Beerbaum: "Ik wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt"

Ludger Beerbaum: "Ik wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt"

Ludger Berrbaum, voorzitter van het Longines FEI Jumping European Championship 2021 in Riesenbeck, hield later vandaag een persconferentie in het perskantoor van het internationale centrum van Riesenbeck, ter afsluiting van het evenement. De persconferentie werd ook bijgewoond door Show Director Karsten Lütteken, FEI Jumping Director Marco Fuste en FEI Board Member Stephan Ellenbruch.

Ludger Beerbaum uitte zijn tevredenheid over het uitstekende succes van het evenement; een evenement waarbij de geweldige sfeer, de geweldige sport, de selectieve parcoursen zoals vereist bij een kampioenschap ertoe leidden dat alle paarden goed sprongen en er in feite een zeer klein verschil in strafpunten was tussen degenen die zich kwalificeerden voor de finale.

Alles verliep perfect dankzij het uitstekende werk van alle betrokkenen en het voltallige personeel. Zelfs het prachtige weer werkte mee, zodat het publiek vanaf de tribunes rond de arena kon toekijken. Er was veel vraag naar kaartjes, maar de Covid-regels beperkten de toegang tot 3.250 personen, naast de deelnemers en het personeel.


Bron: International Jumping Riders Club