Louise Mats wint hoofdrubriek in de Pro Tour bij de Peelbergen, John Steeghs beste Nederlander

Louise Mats wint hoofdrubriek in de Pro Tour bij de Peelbergen, John Steeghs beste Nederlander

De hoofdrubriek bij de Peelbergen Equestrian Centre kwam op naam van Louise Mats. John Steeghs viel net buiten het podium met een vierde plaats voor Gomez (v. Eldorado vd Zeshoek). 

Net geen 60 combinaties kwamen aan de start van de 1.40m hoofdrubriek. Louise Mats schreef deze proef op naam in het zadel van Fyolieta. Op twee volgde de Belgische Ines Van den Bosch met Vedette (v. Guidam's Willow). De top drie werd besloten door de Noorse Oda Lyngvaer en Obert vd Heffinck (v. Jamal vd Heffinck). John Steeghs volgde net buiten het podium met de vierde plaats voor Gomez. 

Binnen de top tien zagen we Anouk de Ruijter op zeven met Jones (v. Kannan) voor Tom Martens die met Kassidy O (v. Indoctro) achtste werd. Henk Frederiks besloot op zijn beurt de top tien met Impian D (v. Bubalu VDL) gevolgd door Renee de Weert en Claus van de Helle (v. Colman) die de elfde plaats voor hun rekening namen. 

In de 1.30m rubriek hield Joost Martens de overwinning op eigen bodem en zegevierde met de achtjarige Kiev (v. Extase). John Steeghs kon zich ook hier laten opvallen en deed een plaats beter met Indigo (v. Numero Uno) waarmee hij op drie kwam. Binnen de top vijf kwam Lizzy De Gooier met Circee Dela Haye (v. Norman Pre Noir) op vier voor Thijs Machielsen die besloot op I Am Palve (v. Eldorado vd Zeshoek). 

Sandra Klaessen hield de eer hoog in de 1.20m rubriek en kwam met La Palma (v. Landino) op de derde plaats te staan. Finn Boerekamp werd hier vierde in het zadel van Merlin van 't Heike (v. Epleaser van 't Heike). Sandra Klaessen stuurde Lollita naar negen voor Niels Knape die op Lovecard de Loi (v. Comme il Faut) de top tien besloot. 

Alle resultaten