Logan Fiechter en Skye Morssinkhof schitteren op podium van CSIJ en Pony-GP van Lichtenvoorde

De CSIJ Grand Prix en CSIP Grand Prix van Lichtenvoorde gingen vanavond naar buitenlandse winnaars, maar op geen van beide podia ontbrak een Nederlands talent.

CSIJ 1,40m GP

1. Johanna Beckmann - Cindy
2. Nicole Lockhead Anderson - Flipper Darco UK Z
3. Skye Morssinkhof - Checkpoint Chacco

De Duitse Beckmann won met Cindy 1020 (Crawford 5) in 36,36 seconds, bijna anderhalve seconde sneller dan de Britse Lockhead Anderson. Zij werd tweede met Flipper Darco UK Z (Flipper d'Elle). Skye Morssinkhof stuurde Checkpoint Chacco (Chacco-Blue) naar de derde plaats in 38,52 seconden. Abdushukur Sobirjonov en Abdurakhmon Abdullaev grepen de vierde en vijfde plaats voor Oezbekistan. Gerrit Veenstra werd zesde met Loridon van T&L (Horion de Libersart).

CSIP 1,30m GP

Max Foley zorgde met Valma Fougnard (Kantje's Ronaldo) voor een Ierse overwinning. Logan Fiechter snelde hem achterna met Minerva For Play (For Next Generation) en werd tweede voor ons land. Katie Power en Carrigeen Moores (Moores Clover) finishten als derde voor Ierland, Timmy Brennan volgde zijn landgenote op de vierde plaats. Lily Engelsman pakte de vijfde plaats met Blackwoodland Rock (I Love You Melody).