Logan Fiechter en Niels Kersten starten met podiumplaats in Peelbergen

Logan Fiechter en Niels Kersten starten met podiumplaats in Peelbergen

In de Peelbergen in Kronenberg werd de dag gestart met een CSI2* 1.35m rubriek die gereden werd over twee fasen special. De winst bleef meteen in eigen land met Logan Fiechter die ereronde mocht leiden. Niels Kersten zat hem op de hielen maar was net niet snel genoeg voor de overwinning en belandde op de tweede plek. 

Logan Fiechter en E Hoodstock Z (v. Emerald) verzekerden in 30,27 seconden de overwinning. Niels Kersten en Coco Jamboo (v. Canadian River) eindigden op de tweede plaats met een tijd van 31,28 seconden. Daria Kobiernik en Colette (v. Biscayo) snelden in 31,82 seconden naar de derde plek. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Anna-Maria Grimm en Estella 95 (v. Larimar 7) en Adam Pisarik met Fabius de Laubry (v. Baloubet du Rouet). 

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Daan van Geel met Kahlua-Carmen (v. F One Usa) en Henk Frederiks met Hendelien (v. VDL Zirocco Blue). 

Nederlandse klasseringen in de Youngster Tour rubriek 

In de Youngster Tour rubriek voor de zevenjarige paarden kregen de ruiters een parcours over de hoogte van 1.25m voorgeschoteld. Daar was de winst voor de Italiaan Edoardo Alain Dubois en Kiara (v. Kannan) die de te kloppen tijd neerzette van 29,72 seconden. Daria Kobiernik en Donna Neva S (v. Nevados Z) volgden op twee in 31,06 seconden. Bas van der Aa en Keniki (v. Namelus R) vervolledigden het podium in 31,28 seconden. 

Michael Greeve en Kannascha (v. Kannan) eindigden op vier en verwezen hiermee Ciaran Nallon en Showoff af Z (v. Solid Gold) naar de vijfde plek. 

Tenslotte wist ook nog Raf Kooremans met Pompidou vu Marais DD (v. l'Arc de Triomphe) voor een Nederlandse klassering te zorgen. 


Klik hier voor de resultaten.