Linda van Bruxvoort, Roos Wevers en Yoni van Santvoort naar winst in pony finales Outdoor Gelderland

Linda van Bruxvoort, Roos Wevers en Yoni van Santvoort naar winst in pony finales Outdoor Gelderland

Vandaag is Outdoor Gelderland begonnen met de pony finales voor de diverse klassen. Vanaf morgen staat de internationale competitie op het programma. Zo werd er vanmorgen gestart met de klasse Z D/E, M D/E en L D/E pony's. 

In de klasse voor de Z pony's weet Linda van Bruxvoort haar Casanova Boy (v. Leandros Sirik) in een tijd van 38.23 seconden naar de winst te sturen. Ze gaat zo voor op Babette Haanschoten die in het zadel van Kensington (v. Klerow van Klaverbosch) met 4 strafpunten op de tweede plaats eindigde. Wel noteerde ze daarbij de razendsnelle tijd van 34.52 seconden. Ook Fieke Bettink was met De Mensinghe's Lente (v. Hoppenhof's Hero) sneller in 34,70 seconden, maar ook Fieke kreeg 4 strafpunten tegen. 

M

In de Klasse M weet Roos Wevers de concurrentie achter zich te houden met Top Dominique (v. Don Diabolo) met een tijd van 32.15 seconden. Het is dan Guusje van den Braken die met Joly's HoneyRose (v. Dusty) in 32.50 seconden op de tweede plaats weet te eindigden. De derde plaats is er voor Indy Leene met Experanzo in een tijd van 33.04 seconden. 

L

In de barrage van de Klasse L bleef slechts de top drie foutloos. Daar is het Yoni van Santvoort die met de Kantje's Ronaldo nakomeling Kailey van de Beekerheide in 30.43 seconden met de snelste tijd door de finish snelde. Babette Hanse en haar Countrys Boy (v. Country) zien we met 33.60 seconden terug op de tweede plaats. De derde plaats gaat naar Noelle Klokman en Heihoeve's Boston (v. Hobby des Maronniers).

Resultaten