Liesje Vrolijk blijft podiumklasseringen verzamelen in Youngster Tour Sentower Park

Liesje Vrolijk blijft podiumklasseringen verzamelen in Youngster Tour Sentower Park

In Sentower Park ging de dag zonet van start met twee rubrieken van de Youngster Tour. Bij de 5-jarigen was het de Britse Chloe Aston die naar de overwinning reed. Zij kon in het zadel van Sensation White Z een foutloze tweede fase springen in 34,07 seconden. 

Thomas O'Brien en Ziltino (v. Corland) waren goed voor de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 35,20 seconden. Liesje Vrolijk en Liesje Vive (v. Vigo d'Arsouilles) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,40 seconden.

Arne van Heel (Lobi da Basi) en Lennert Korsten (Charlotte 123 Z) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

6-jarigen

Bij de 6-jarige paarden domineerden de Duitsers. Ze namen zowel de eerste als de tweede plaats voor hun rekening. De overwinning was voor Frederick Troschke. Hij reed La Chapelle (v. Lord Fauntleroy) foutloos rond in 31,05 seconden. Sven Dreher en Coca Cola 11 (v. Cody 69) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en stopten de chrono na 32,64 secnoden. Sacha Beghuin en Tika Troubadour Z (v. Troubadour d'Aurel) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 32,95 seconden. Hij deelde die derde plaats met Conor Drain (Clementine) die in exact dezelfde chrono finishte.

Katja Haep en Romy FZ (v. Baltic VDL) vervolledigen de top vijf. 

Klik hier voor de resultaten