Lars Kersten wint in Peelbergen, ook Piet Raijmakers JR en Doron Kuipers top vijf-klassering in Peelbergen

Lars Kersten wint in Peelbergen, ook Piet Raijmakers JR en Doron Kuipers top vijf-klassering in Peelbergen

Het nieuwe wedstrijdweekend in het Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg startte deze ochtend met een CSI3* 1.35 en een CSI1* 1.30. 

In de CSI3* was er een top vijf-klassering voor Piet Raijmakers JR en Doron Kuipers, de overwinning ging er naar de Duitser Frederic Tillmann. De CSI1* werd dan weer gewonnen door Lars Kersten. Ook hier behaalde Piet Raijmakers Jr een top vijf-klassering. 


Lars Kersten vormt in de CSI1* over 1.30 met zijn Giwana (v. Baltic VDL) de sterkste combinatie. Hij blijft voor de Zwitserse Barbara Schnieper met Fromecs Quicky (v. Quickly de Kreisker). Zij blijft dan weer op haar beurt voor Piet Raijmakers Jr, die hier met Gomezz Imprezz (v. Nabab de Reve) het podium vervolledigt.

Plaats vier en vijf gaan naar Duitsland, met eerst Hans-Dieter Dreher en Belcanto (v. Balou du Rouet) voor Felix Hassmann en Fixit (v. Nabab de Reve). 

Pim Mulder springt met Captain Z (v. Calvino Z) naar een knappe zevende plaats. John Steeghs met Monty van de Withoeve (v. Enrico van de Withoeve) wordt negende en blijft zo voor Niels Kersten die met Grandino H (v. Calvino Z) de top tien afsluit. 


In de CSI3* over 1.35 gaat de overwinning naar Frederic Tillman. In deze twee fasen-proef vormde hij dan weer de beste combinatie met Concetta W (v. Clinton). Piet Raijmakers JR staat hier met van Schijndel's Olaya Z (v. Ogano Sitte) een schavotje hoger op het podium, hij wordt tweede. De derde plaats is voor de Zweedse Erika Lickhammer-Van Helmond met All I Got is U (v. Algot 1182). 

Doron Kuipers springt met Calgary (v. Canturo) naar een knappe vierde plaats, voor de Noorse Kristine Seierstad en Corsini (v. Connor). 

Lars Kersten springt hier met La Belle (v. Böckmann's Lord Pezi) naar een zesde plaats. Harrie Wiering en Gacarla VDL (v. Arezzo VLD) worden negende.


Resultaten

CSI3*

CSI1*