Lars Kersten en Luc van Horen schitteren op eerste plaats van toprubrieken De Peelbergen

Lars Kersten en Luc van Horen schitteren op eerste plaats van toprubrieken De Peelbergen

De toprubrieken van dit weekend in De Peelbergen kenden twee prachtige overwinningen voor ons land. Lars Kersten won de klasse ZZ, de klasse Z van vandaag was voor Luc van Horen. 

Klasse ZZ

Op zaterdag werd de 1,35m-hoge klasse ZZ gewonnen door thuisruiter Lars Kersten met Silvana de la Vie, een dochter van Sandro Boy. In 30,2 seconden waren ze een halve seconde sneller dan Christian Ahlmann met Solid Gold (Stakkato Gold). De derde plaats was voor de Belgische Karen Oris met Nespresso van 't Laekhof (Cicero). 

Klasse Z

Vandaag ging de klasse Z naar Luc van Horen met High Fidelity (Spartacus) voor ons land. Maxime Tips stuurde Malista vh Weidse Hof (Nabab de Reve) naar het zilver voor België, Noa Jansen werd derde met Escape (Indoctro). 

Klasse Z 

Gisteren ging de klasse Z naar Christian Ahlmann met Nachito (Quality Time). Wiljan Laarakkers en Cidano Z (Cicero van Paemel Z) konden tweede worden, Robbert Ehrens volgde op de derde plaats met Elenoor (Limbus). 

Klasse M

Joni Vollenberg greep hier de tweede plaats voor Nederland met Jonas vd Hees (Eldino), Colombo Alessandro won met Navarro vh Eelshof (Jappeloup vh Dauwhof). 

Klik hier voor alle resultaten.