KWPN-gefokte Baby Love wint met Guillauma Batillat CSI2*GP CES Valencia

KWPN-gefokte Baby Love wint met Guillauma Batillat CSI2*GP CES Valencia

Het is de Fransman Guillaume Batillat die de proef wint en dat doet hij op de KWPN-gefokte Baby Love (v. Lupicor).


QUICK RESULT

1. Guillauma Batillat - Baby Love

2. Armando Trapote - Tinkerbell

3. Eduardo Alvarez Aznar - Mogambo

Guillaume Batillat neemt de gouden medaille mee naar Frankrijk met de KWPN-ruin Baby Love (v. Lupicor). Hij neemt zo het grootste aandeel Longines-Ranking punten mee naar huis en blijft voor zijn twee Spaanse opvolgers. Armanto Trapote en Tinkerbell (v. Chacco-Blue) finishen in de barrage nipt als tweede foutloze combinatie (40.33 v.s. 40.27). Eduardo Alvarez Aznar zet met Mogambo (v. Diamant de Semilly) een tijd van 40.55 op de klok en vervolledigt zo de top drie. 

De Zweedse Annika Axelsson en W Diva Rosa MFS (v. Wallenberg) finishen in 41.61 en dat is goed voor de vierde plaats. Ze blijft zo voor Bunoit Moeskops met Kiarado (v. Diarado), die een foutloze ronden neerzetten in 42.42. 

Resultaten


In de CSI1* over 1.20 wint de Spaanse Silvia Diego Pardo met Calipso van de Bergdalhoeve Z (v. Cente Lano). Ze blijft voor landgenoot Mariano Martinez Bastida met Dragonball (v. Cavaggio). Bjorn Vandenbossche springt naar een knappe derde plaats met M-Calvano DW (v. Calvaro Z).
Liesje Vrolijk wordt met Harve van het Vossenhol (v. Quasimodo van de Molendreef) knap vierde. 

Resultaten


De CSI2* over 1.40 bezorgt het goud aan Mariano Martinez Bastida met Hellas. Eduardo Alvarez Aznar, Spanjaard en landgenoot volgt met Delirius Del Sol (v. Diamant de Semilly) op de tweede plaats. Graham Babes en Glencoe (v. Chellthago Z) nemen de bronzen medaille mee naar het Vereningd Koninkrijk. 

Rowen van de Mheen wordt met Hoznayo (v. Classido) sterk vijfde.

Resultaten


De CSI1* Grand Prix over 1.35 word gewonnen door Joffrey Buard met Kira M et M (v. Thunder van de Zuuthoeve) voor Frankrijk. Hij blijft zo voor Carolina Aresu Garcia Obregon met Cashmire (v. Flipper d'Elle) en Nicola Pohl met Carerras HD. 

Resultaten

In de CSI1* over 1.10 gaan dan weer plaats 1 en 2 naar Spanje. Gabriela Quintanar Barcina wint de proef met Bahona, voor Marina Carolina Cabau Torres en Tentation des Sables (v. Quincy). De Australische Evie Buller vervolledigt het podium met Lucifer van de Wateringhoeve (v. Der Senaat).

Resultaten