Kim Emmen laat alle concurrentie achter zich op Italiaanse bodem

Kim Emmen laat alle concurrentie achter zich op Italiaanse bodem

In Montefalco wordt er dit weekend op CSI2* niveau gesprongen en ook Nederland is vertegenwoordigd. En hoe! Kim Emmen reed in het 1m30 opnieuw alle concurrentie naar huis. 

Zij kon in het zadel van Astrid's Lad (v. Luidam Elite) een foutloze ronde springen in 28,74 seconden. Ze bleef hiermee Paolo Mencolini voor die met Buickstar (v. Quick Star) op de tweede plaats eindigden. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 30,21 seconden. Viggo Björklund en Marida 8 (v. Metropole) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 30,51 seconden. 

Taigo Sugitani (Incredible C) en Helena Lundbäck (Captain Marryat) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Thalessa De Jong en Kattandro (v. Contendro) eindigden op de twaalfde plaats.

In het 1m45 kwam de beste Nederlandse prestatie opnieuw van Kim Emmen. Dit keer rekende ze op Warriors Glory (v. Warrior) om in 60,97 seconden een foutloze ronde te springen. Dat leverde haar de tiende plaats op. De overwinning was weggelegd voor Marco Bologni. Hij reed Diplomat (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos doorheen het parcours in 53,61 seconden. Emilio Biococchi (Rondine del Terriccio) en Pasquale Datena (Folkert) eindigden op de tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten