Kim Emmen blijft scoren in Vejer de la Fronteira

Kim Emmen blijft scoren in Vejer de la Fronteira

De hindernissen stonden 1.50m hoog in de hoofdrubriek van de Sunshine Tour. Daarin was er geen houden aan Billy Twomey met Niels Bruynseels' voormalige 12-jarige Frenchy VDS (Cornet Obolensky). Kim Emmen liet zich in meerdere proeven opvallen.

De Ier bleef slechts enkele tienden van een seconde voor op landgenoot Eoin Gallagher met de 10-jarige Over Lux (Lux Z). Het podium, in deze 1.50m proef, werd afgewerkt door Pedro Veniss met Lord Pezi Junior (Lord Pezi).

Net buiten het podium strandde Marcus Westergren met de 12-jarige Astree de Burgo op de vierde plaats voor Sara Vingralkova met de 10-jarige BWP'er, Mega Special DC. Voormalig Belgisch kampioen, Dominique Hendrickx volgde in de prijzen op de zevende plek. Hendrickx plaatste zich met onder het zadel de 12-jarige Floris TN (Quality Time TN).

Kim Emmen niet te houden

Eerder won Kim Emmen de rubriek voor zesjarigen. Emmen won de proef met Eric Berkhof's Lakoniek (Eldorado vd Zeshoek). Op ruim één seconde volgde Kendra Claricia Brinkop met Oak Grove's Heartthrob (Heartbreaker) op de tweede plaats voor Maksymilian Wechta met Eldorado (La Calidad) onder het zadel.

Emmen plaatste zich eveneens in de prijzen  in de 1.30m Medium Tour. De Nederlandse loodste de 12-jarige Fiona (Warrant) foutloos naar de vierde plaats. Proefwinst kwam op naam van James Whitaker met Rumbolds Warriors Echo (Warrior).

Alle resultaten


F. © Sunshine Tour