Kim Emmen blijft prijzen pakken in Riesenbeck

Kim Emmen blijft prijzen pakken in Riesenbeck

De dag is afgelopen in Riesenbeck met een CSI2* waar de winst duidelijk voor Duitsland was. Christian Kukuk nam de eerste plaats, Felix Hassmann was snel genoeg voor de tweede en derde plaats. 

Daarnaast werd ook de CSIYH1* gereden voor de zeven jarige paarden, hier was het Rene Dittmer dat met de winst ging lopen, maar Kim Emmen wist haar een plaats naar het podium te springen. 

De CSI2* werd gewonnen door Christian Kukuk met het paard Botaro (v. Balou du Rouet). Deze combinatie zetten een straffe tijd neer van 64.44 seconden. De top drie werd aangevuld door Felix Hassmann, hij belande op de tweede plaats met Quiwitino WZ (v. Quiwi Dream) met een ronde van 66.97 seconden en de derde plaats met Balance 30 (v. Balou du Rouet) die de klok stope in 67.51 seconden. 

Kim Emmen kwam hier ook in de prijzen, ze reed voor deze proef met Warriors Glory (v. Warrior) en ging over de finish in 67.89 seconden. Gerrit Nieberg zette een tijd neer van 68.46 seconden met Quibelle de la coeur (v. Quincy Jones) goed voor de vijfde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de 1m30 proef in Riesenbeck ging de overwinning naar Duitsland met Rene Dittmer met onder het zadel Mythos 89 (v. Cascadello I) die de snelste tijd neerzette voor 66 seconden. Met een verschil van bijna 5 seconden kwam Stefanie Bolte over de finish in 70.60 seconden met Barny Blue 3 (v. Balou du Rouet). Karin Ernsting ging over de finish in 70.67 seconden  met onder het zadel Irocco Blue S (v. Zirocco Blue). 

De top vijf werd aangevuld door Frederick Troschke met Cemal 3 (v. Comme il Faut) en Kim Emmen met Tsh First Edition (v. Numero Uno). 

Klik hier voor alle resultaten.