Kevin Jochems schrijft Grote Prijs van De Peelbergen op naam

Kevin Jochems  schrijft Grote Prijs van De Peelbergen op naam

De wedstrijddag in De Peelbergen werd net in schoonheid afgerond met de CSI2* 1,45m Grand Prix. Nederlander Kevin Jochems won, Kevin Beerse en Leopold van Asten volgden in de top tien. Ook Marwin van den Nieuwenhuijzen pikte nog een prijs mee in de CSI* 1,10m. 

QUICK RESULT GP

1. Kevin Jochems - Famous H
2. Thiago Ribas Da Costa - Dreambrina
3. Isheau Wong - Jussica T

Jochems won voor ons land met Famous H, een negenjarige KWPN-gefokte zoon van Diarado. In 40,49 seconden rondden ze de barrage af met een overwinning. Da Costa volgde met KWPN-merrie Dreambrina (Verdi) in 40,68 seconden voor Brazilië, een kleine seconde voor op Wong met Jussica T (Ogano Sitte). 

Kevin Gielen kon voor België de tienjarige hengst Jiqueenturo Di Luna (Canturano) naar de vierde plaats sturen in 41,8 seconden. Landgenoot Bunoit Moeskops en Damore vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly) klokten af op 41,82 seconden en werden vijfde. 

Kevin Beerse stuurde op zijn beurt Gilona AO (Zavall VDL) naar de zevende plaats, Leopold van Asten volgde als achtste met VDL Groep Elexia (Calvaro FC). 

CSI* 1,10m

Hier was er een mooie tiende plaats voor Marwin van den Nieuwenhuijzen en Her Touch (No Limit). Eisa Omran Al Owais won voor de Verenigde Arabische Emiraten met Vegastar Derick (Dollar du Murier). 

Klik hier voor alle resultaten.