Kersten en Emmen springen top tien binnen in CSI3* Vilamoura

Kersten en Emmen springen top tien binnen in CSI3* Vilamoura

In Vilamoura is een internationaal CSI3* concours vandaag van start gegaan. De eerste rubriek die op de planning stond, was een 1m35 waarin er in twee fases gesprongen werd. De winst bleef in Portugese handen: Francisco Rocha reed C Berriz Z (v. Coltaire Z) naar de overwinning in 31,53 seconden. 

Hiermee bleef hij de Duitse ruiter Marc Bettinger voor die met Quincy W (v. Quinnus II) naar de tweede plaats reed. Zij konden de nul behouden en finishten in 32,57 seconden. Jude Burgess en Comeback de Fremis (v. Ugano Sitte) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,73 seconden. 

 Nicole Pavitt en Madagascar Dwerse Hagen (v. Va-Vite) eindigden op de vierde plaats. Victor Bettendorf nam met Atomic de la Roque (v. Kannan) de vijfde plaats voor zijn rekening. 

Niels Kersten en Kim Emmen sprongen ook de top tien binnen. Kersten sprong een foutloze ronde met High Hopes SFN (v. Numero Uno) en klokte af in 35,53 seconden. Dit leverde hem de negende plaats op. Kim Emmen en Caliber Royale (v. Cayado 3) volgden op de tiende plaats.

Klik hier voor de resultaten